De Tolk is het clubblad van SV Kilder. Aan het begin van ieder seizoen verschijnt de Tolk in de vorm van een presentatiegids. Hierbij worden alle elftallen door middel van een teamfoto voorgesteld. In de Tolk kunt u onder andere gebeurtenissen binnen de voetbalclub teruglezen. Maar daarnaast is er ook aandacht voor sponsoren, komt er bijvoorbeeld een vrijwilliger of clubman/clubvrouw in beeld en proberen wij ook andere verenigingen binnen Kilder ruimte te geven. De Tolk is dus niet alleen gericht op de voetbalvereniging, maar ook op actuele onderwerpen die zich in het dorp afspelen. Al met al een clubblad dat voor het hele Kilderse volk bestemd is!

Ons clubblad kan niet bestaan zonder onze sponsoren. Door hun steun kunnen wij de Tolk volledig in kleur en met diverse artikelen en foto's uitbrengen. Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar! Mocht u nog geen sponsor zijn, maar u zou dat wel graag willen, neem dan contact op met de redactie. Ook voor vragen, opmerkingen of suggesties is de redactie bereikbaar.

Tolk redactie

Veel leesplezier gewenst namens de Tolkredactie:

Jos Majoor
Werner Redlich