De wedstrijd KSV1-Kilder1 van a.s. zondag is verzet naar dinsdag 17 september 20:00 uur...IN KILDER
Met een 2-5 overwinning hebben onze jongens O17 de Zwaluwen jeugdbeker gewonnen.

Zaterdag 2 juni 2018, na de hitte van afgelopen week stond er vandaag een koel briesje over het veld.
Ideaal voetbalweer, veel publiek, vuurwerk, enthousiaste spelers, medailles en een grote beker, kortom genoeg ingredienten voor een mooie pot voetbal.
10 minuten later dan gepland was de aftrap tegen HSC '21 JO17-3 uit Haaksbergen, Kilder starte aanvallend en uit een counter kon Cevin de 0-1 scoren. Hierna waren de schoten op doel er wel maar er werd nog niet gescoord. Tegen het einde van de 1e helft kon Jesse laag in de rechterhoek inschieten niet veel later kon Cevin zijn 2e van de dag intikken uit een voorzet van Jesse.

Kilder kwam niet zo goed uit de rust, en HSC '21 wist halverwege de 2e helft terug te komen in de wedstrijd, met nog 20 minuten op de klok was de stand 2-3.
Met een flinke einspurt wist Cevin weer met een counter de voorsprong te vergroten naar 2-4 en even later met een intikker werd de eindstand 2-5.
De beker was toen veiligesteld en gaat mee naar Kilder. Het hele team heeft vandaag veel inzet getoond met dit mooie resultaat tot gevolg.
Ondanks 3 gele kaarten voor HSC '21 was het een faire wedstrijd en leuk om naar te kijken (vooral voor de mee gereisde Kilderse toeschouwers).

Meerdere foto's zullen in de komende Tolk verschijnen.

Foto's Theo Kock