De wedstrijd KSV1-Kilder1 van a.s. zondag is verzet naar dinsdag 17 september 20:00 uur...IN KILDER

Door middel van sponsering door meerdere sponsoren tegelijk hebben alle pupillen op zaterdag 21 oktober wedstrijdpakken ontvangen. Dit zijn 8 teams van kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. In totaal gaat het om meer dan 75 pupillen.

Nieuwe wedstrijdpakken pupillen

De sponsoren: Tonny Berendsen (MB Plastics, Gilze) , Huub Klaassen (TLG, Ruurlo), Bart Scholten ( Garage Scholten, Doetinchem), Cyana van de Kaa (Van de Zand Douaneagent, Heijen) en Mark Putman (Putman Woning Onderhoud, Beek-Kilder) hebben toegezegd drie jaar deze wedstrijdpakken te sponseren. Daarnaast zijn er enkele anonieme eenmalige sponsoren bereid gevonden bij te dragen aan dit grote project. Met de realisering van de wedstrijdpakken voor de pupillen is een lang gekoesterde wens van SV Kilder uitgekomen.

De wedstrijdpakken worden door de spelers voor iedere wedstrijd gedragen. Dit geeft voor de teams een mooie uitstraling en de wedstrijdpakken kunnen bijdragen aan groepsbinding. Omdat nu alle pupillen dezelfde wedstrijdpakken dragen geeft dit uniformiteit binnen deze jeugd. Bij de junioren zijn de wedstrijdpakken nog per team verzorgd en dus wisselend. Mogelijk dat we in de toekomst ook voor de junioren gaan kiezen voor uniformiteit.

Achterkant wedstrijdpakken

We willen alle sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van dit project. Daarnaast willen we Ellen Welling-Hermsen van Het Snijdertje bedanken voor het nummeren van alle broeken en jassen.