osckWordt ook lid van de Onafhankelijke Supportersclub Kilder en doe mee met de activiteiten waar we elk jaar mee bezig zijn, en/of organiseren zoals:

• Diverse werkzaamheden in en om het sportcomplex
Diverse klussen, zoals bestrating herstellen en het verwijderen van onkruid aan het begin van het seizoen, opknappen van kleedlokalen, schilderwerkzaamheden, vlaggen ophangen op de zondag etc.

• Kruisjasavonden
Elk seizoen worden er in de kantine 8 kruisjasavonden georganiseerd, welke in een gezellige sfeer plaats vinden.

• Euro-toto
Per seizoen kan iedereen deelnemen aan de euro-toto.
Hierin kan men de uitslagen van KILDER 1 voorspellen en prachtige prijzen winnen. Het restant van de opbrengst gaat naar een project binnen de vereniging.

• Autosterrit
Elk jaar ( weersafhankelijk ) wordt er een autosterrit gehouden, waaraan iedereen kan en mag deelnemen.

• Leden/jaarvergaderingen
Jaarlijks zijn er twee vergaderingen, t.w. de voorjaarsvergadering voor alle lopende zaken en de najaarsvergadering, waarin het financiële aspect de boventoon voert.

• Feestavond (gratis)
Het seizoen wordt afgesloten met een gratis feestavond, alleen voor leden.

• Supporteren
En last but not least, het ondersteunen van ”onze jongens” tijdens de wedstrijd.

Voor €35 per seizoen bent u lid van onze club .

Voor meer info meld u zich bij 1 van de bestuursleden.
Bennie Egging, Betsie van Hummel, Gerard krus, Willie te Kaat en Bert van Moerkerk.

Vorige maand Juni 2018 Volgende maand
week 22 1 2 3