Bron: weerslag.nl


 
•Reclamebordsponsor
•Advertentie wedstrijdboekje
•Advertentie clubblad ‘de Tolk’
•Club van 50
•Wedstrijd en balsponsoring
•Kledingsponsor
•Evenementen sponsor
 
Reclamebordsponsoren
Rondom het hoofdveld van SV Kilder is er de mogelijkheid om met uw bedrijf reclame te maken door middel van een reclamebord. Hierin zijn diversen maten beschikbaar en is de opmaak van het bord geheel naar wensen van de sponsor.
 
Advertentie wedstrijdboekje
Het wedstrijdboekje verschijnt bij iedere thuis wedstrijd van het eerste elftal (13 oplage per seizoen). Hierin zijn de gebeurtenissen rondom het eerste elftal te lezen en worden de actuele standen weer gegeven.Hierin zijn diverse advertentie mogelijkheden. Zowel in full color als zwart-wit.
 
Advertentie clubblad ‘de Tolk’
De Tolk is het clubblad van SV Kilder. De Tolk bestaat uit 3 oplage per seizoenen wordt geheel gedrukt in full color.In de Tolk kunt u onder andere gebeurtenissen binnen de voetbalclub teruglezen. Maar daarnaast is er ook aandacht voor sponsoren, komt er bijvoorbeeld een vrijwilliger of clubman/clubvrouw in beeld en proberen wij ook andere verenigingen binnen Kilder ruimte te geven.Er zijnveelverschillende advertentie mogelijkheden.
 
Club van 50
Indien u lid wilt worden van de ‘club van 50’ geeft u SV Kilder de mogelijkheid om geld te besteden aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Eenmaal per 3 seizoenen wordt er door een commissie (samengesteld uit verschillende leden van de ‘club van 50’) een doel uitgekozen waar dit bedrag in wordt geïnvesteerd.
 
Wedstrijd en balsponsoring
Mogelijkheid om bij een wedstrijd van het eerste elftal de wedstrijd zelf te sponsoren of de zogenaamde wedstrijdbal te sponsoren. Als tegenprestatie; vermelding in alle wedstrijdboekjes die bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal beschikbaar zijn. Bij de betreffende wedstrijd van sponsoring volgt een persoonlijke uitnodiging en wordt uw naam omgeroepen voor de wedstrijd.
 
Kleding sponsor
Het is mogelijk om reclame te voeren op de wedstrijdtenues van zowel heren, dames en jeugdteams. Het is gebruikelijk dat de voetbalvereniging de tenues aanschaft in overleg met de sponsor. De kosten hiervoor zijn voor de sponsor en worden in overleg met de sponsorcommissie bepaald. Naast reclame op het wedstrijdtenue is ook mogelijk om reclame te voeren op , trainingspakken, coach jassen, spelerstassen enz.
 
Evenementen sponsor
Naast de competitie-en bekerwedstrijden worden op ons sportpark jaarlijks diverse toernooien, activiteiten o.a. jeugdfestijn en evenementen georganiseerd voor pupillen, junioren, dames en senioren. U kunt als sponsor onderdelen van een evenementen sponsoren. Als tegen presentatie wordt die dag reclame gemaakt via bord, clubblad en website.
 
Aanmelden en/of vragenVragen over prijzen, mogelijkheden of aanmeldingen neemt u gerust contact met ons op!
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Huub Klaassen 06-82858066
Theo Krus 06-53378102
tolk